Vepř - příchutě
Jestli máš rád trochu experimentu, jistě rád vystoupíš z komfortní zóny a místo po klasice hrábneš po některé z paštik z řádu takzvaných příchuťovek. Některý jsou pokorný jako ustájený klisničky, jiný zase pěkně vostrý a divoký jako Mustangové v prérii. Příchuťovky jsou samosebou paštiky s játrama, ale dávám jich tam akorát tak, aby nerušily klíčovou příchuť. Takže pokud nevyhledáváš zrovna hrubý játrovky, z těchto mých malých slečen budeš nadšenej!
Mám tam tři sladký, dvě červený s protlakem, jednu se slaninou a jednu se sýrem. Počkej... Se sýrem? To jako fakt? No jasný, Koukal bys, jak vymazlená kombinace se skrývá v paštice Čedar & habanero.
Sváteční paštika voní jako Vánoce, Sušené rajče zase v tobě evokuje slunce a pláže někde na jihu Španělska. No a Slanina & cibule je pořádná paštika pro ty, co se s nikým a s ničím ne*erou!
Prostě - mám toho hodně a vybereš si, ať seš účetní, zedník, atomovej vědec nebo holka z callcentra.
Kterou ochutnáš?

Paštika a sýr - že to nejde dohromady? To se teda pěkně pleteš! Úžasnej vyzrálej čedar v kombinaci s nakládačkou jalapeňos je tak boží kombinace, že si ji zamiluješ na první...

Tak jo, přiznám se, že to měla být Vánoční paštika, ale kdo by si ji koupil v červenci, žejo... Skořice, rozinka, vlašák - to se prostě žere samo... Zkus ji. Pokud máš rád...