Vepř - klasiky

Na to, abys sáhnul po nějaké tradiční klasice, nemusíš bejt nutně konzerva. Prostě ti není jedno, co do tý svý mlsný huby dáš a experimenty tě zrovna neberou. Tyhlety krásky tě potěší, jsou plný masa, sádla a na rozdíl od příchuťovek obsahují více jater. Prostě pořádná vepřová nálož bez kompromisu, bez éček a bez lepku!

Každá z nich chutná úplně jinak. Pečený vepř voní krásně pečínkou, Uzený vepř zase logicky po uzeným, Játrovka po muškátu a majoránce. No a Vepř & pepř v sobě ukrývá celou zabíjačku. 

Kterou ti doporučím? Moje srdcovka je Vepř & pepř, ale přechutnat bys je měl všecky, aby sis našel svýho favorita. 

4 položek celkem

Cena

8990
18990
jatrovka
Tip
Játrovka
Skladem
89 Kč

Prostě játrovka. To, co od ní očekáváš, to taky stopro dostaneš! Nejhrubší paštika v nabídce, brutalita s nejvyšším poměrem jater, hrubě mletým pepřem a pořádnýma kouskama...

Kód: 144
pec vepr
89 Kč

Klasika, jejíž vůně tě přetáhne po frňáku hned, jakmile povolíš dekl. Čeká tě hrubá paštika z pečenýho vepřovýho masa s pěknou porcí jater mladýho čuníka. Nehledej v tom žádný...

Kód: 50
uzena
Novinka Tip
89 Kč

Mám uzený maso moc rád. A strašně mi chutná s játrama v podobě paštiky. Až ochutnáš, pochopíš... Dokonalost namazaná na kusu chleba, s pěknou porcí jater a sádla nahoře pod...

Kód: 242
vepr pepr
Tip
89 Kč

Moje vymazlená princezna. Pořádně a vod podlahy - tak, jak paštiku dělal kdysi náš řezník na zabíjačce. Masisko, velký tvrdý játro a můj vlastní, osobní a vlastnoručně podepsaný...

Kód: 46

Zajímá tě, jak z kusu prasete udělám paštiku? Přečti si to.

Ráno mi přivezou rovnou z řeznictví čerstvý maso. Mám z něj radost pokaždé, když jej hodím na stůl, protože kluci to prostě umí... Na lednici není čas ani prostor, rovnou to všechno rozsápu nožem a pošlu do trouby, nebo na kamna.

Než si popláču nad cibulí od souseda a zanadávám u loupání česneku (nenávidím ho loupat) od farmáře odvedle ze vsi, je všechno to mastnisko hezky měkký, takže ho společně s játrem hezky pomelu a vymíchám. Ještě teplý to cpu pěkně růčo za pomoci šufánku do sklinky a u toho si zpívám krásné moravské lidové balady, aby se dílu líp v tom skle leželo. Pak to zavařím, vychladím, polepím a čekám na tebe, až odloupneš dekl a srdce ti poskočí nad tou nádherou, kterou pak bez skurpulí sežereš na posezení. A tak to má být!