Vepř - klasiky
Na to, abys sáhnul po nějaké tradiční klasice, nemusíš bejt nutně konzerva. Prostě ti není jedno, co do tý svý mlsný huby dáš a experimenty tě zrovna neberou. Tyhlety krásky tě potěší, jsou plný masa, sádla a na rozdíl od příchuťovek obsahují více jater. Prostě pořádná vepřová nálož bez kompromisu, bez éček a bez lepku!
Každá z nich chutná úplně jinak. Pečený vepř voní krásně pečínkou, Uzený vepř zase logicky po uzeným, Játrovka po muškátu a majoránce. No a Vepř & pepř v sobě ukrývá celou zabíjačku.
Kterou ti doporučím? Moje srdcovka je Vepř & pepř, ale přechutnat bys je měl všecky, aby sis našel svýho favorita.

Mám uzený maso moc rád. A strašně mi chutná s játrama v podobě paštiky. Až ochutnáš, pochopíš... Dokonalost namazaná na kusu chleba, s pěknou porcí jater a sádla nahoře pod...

Moje vymazlená princezna. Pořádně a vod podlahy - tak, jak paštiku dělal kdysi náš řezník na zabíjačce. Masisko, velký tvrdý játro a můj vlastní, osobní a vlastnoručně podepsaný...
Zajímá tě, jak z kusu prasete udělám paštiku? Přečti si to.
Ráno mi přivezou rovnou z řeznictví čerstvý maso. Mám z něj radost pokaždé, když jej hodím na stůl, protože kluci to prostě umí... Na lednici není čas ani prostor, rovnou to všechno rozsápu nožem a pošlu do trouby, nebo na kamna.
Než si popláču nad cibulí od souseda a zanadávám u loupání česneku (nenávidím ho loupat) od farmáře odvedle ze vsi, je všechno to mastnisko hezky měkký, takže ho společně s játrem hezky pomelu a vymíchám. Ještě teplý to cpu pěkně růčo za pomoci šufánku do sklinky a u toho si zpívám krásné moravské lidové balady, aby se dílu líp v tom skle leželo. Pak to zavařím, vychladím, polepím a čekám na tebe, až odloupneš dekl a srdce ti poskočí nad tou nádherou, kterou pak bez skurpulí sežereš na posezení. A tak to má být!